BAR & BRASSERIE

CULINAIR GENIETEN BIJ ZWAKENBERG.

Lekker en oprecht eten in een ongedwongen setting! Met een comfortabele inrichting en prima menukaart laten wij u proeven van verfijnde kookkunst. Bar & Brasserie Zwakenberg is dé plek waar mensen, sferen en smaken elkaar ontmoeten.

Onze koks bereiden de heerlijkste a la carte gerechten voor de lunch en het diner. Onze keuken staat borg voor kwaliteit. Dat is onze drijfveer. Door de jaren heen slaagt onze keuken er telkens in vernieuwingen op het gebied van diners, buffetten en bittergarnituren te introduceren. Wij gaan vrijwel iedere culinaire uitdaging aan.

ZALENVERHUUR

VOOR FEESTEN TOT 500 PERSONEN.

Uw feest, vergadering of presentatie wordt door ons ervaren team tot in de puntjes geregeld. Wij beschikken hiervoor over sfeervolle zalen en een lounge-bar in het centrum. Het is altijd goed toeven voor u en uw gasten. Wij hebben twee onlangs vernieuwde zalen; een grote zaal voor feesten tot 500 personen en een kleine zaal.

Ons culinaire team kookt voor 50 maar ook voor 500 personen.

MEET, EAT & DRINK

GEZELLIG SAMEN GENIETEN.

Even gezellig een borrel drinken met vrienden? Of na het werk even borrelen met collega’s? Het kan allemaal!

  • €12,50 p.p. per uur (eerste twee uur, daarna €8,50 p.p. per uur)
  • Amuses en drankjes (bier/fris/wijn);
  • Aankomsttijd voor 21.00 uur;
  • Minimaal 2 uur.

Boeken? Bel (0572) 35 55 00

DE FIJNSTE BUFFETTEN

OP LOCATIE, MAAR OOK TIJDENS RAALTER EVENEMENTEN.

Onze keuken staat al tijden in de wijde regio bekend om haar uitgebreide buffetten. Tijdens Kerst, Carnaval, Stöppelhaene of andere regionale evenementen bieden wij de heerlijkste warme en koude buffetten voor onze gasten.

Heeft u iets te vieren op locatie? Wij verzorgen de totale happening. Uiteindelijk weten wij dat er geen grenzen bestaan voor uw droomfeest..

ZWAKENBERG ZAKELIJK

VERGADERING, TRAINING, BEDRIJFSBORREL?

Bar & Brasserie is een ideale plaats om te genieten van een zakenlunch of een diner. Verder is de Bar & Brasserie erg geschikt voor een bedrijfsborrel of een besloten bedrijfsfeest. Via hotspots is het mogelijk om met eigen device te internetten, zodat u ook tijdens een zakenlunch kunt plannen en vergaderen.

Zalen Zwakenberg is bovendien een bijzonder geschikte locatie voor vergaderingen en congressen. Met enkele multifunctionele zalen biedt Zwakenberg ruimte aan vijftig tot vijfhonderd personen. Een prima gelegenheid voor een receptie, vergadering of training. Alle faciliteiten hiervoor zijn beschikbaar.

55+ diner

Heerlijk eten voor een heerlijke prijs.

Zin om een hapje te komen eten met leeftijdgenoten? Bij brasserie Zwakenberg bieden wij het 55+ diner aan. Kom alleen of samen en schuif gezellig aan.

  • Diner voor €13,50 p.p.
  • Dessert  +€3,75 p.p.
  • Exclusief drankjes

Elke eerste maandag van de maand om 16.30 uur. Komt u ook aanschuiven? Neem dan even contact op.

Komende data:

  • 8 april
  • 6 mei
  • 3 juni

HEERLIJK OM TE GEVEN!

En natuurlijk om te krijgen.

Geef eens een heerlijke avond culinair genieten bij Bar & Brasserie Zwakenberg als kado! De dinerbonnen zijn te koop bij onze vestiging aan de Schoolstraat 11 in Raalte.