FAQ items aan het laden...
Actueel2018-07-24T10:37:35+02:00

Actueel

Blijf op de hoogte

augustus 2022

Weer geopend na zomervakantie

Vanaf heden (ma 15-8) zijn wij weer geopend voor een lekker diner, een fijne lunch of een heerlijke bak koffie. We hopen u snel weer te mogen ontvangen.

Team Zwakenberg

juni 2022

GEZOCHT: FULLTIME/PARTTIME GASTHEER/-VROUW

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde horeca-helden met ervaring, die graag wat meer verantwoordelijkheid dragen tijdens hun werk.

Als gastheer/gastvrouw staan gastvrijheid, gastbeleving en daarnaast het aansturen van je collega’s centraal. Wij zoeken iemand met passie voor de horeca, die onze gasten met veel plezier kan helpen met het uitzoeken van de beste wijn bij het lekkerste stukje vlees of vis. Iemand die er van kan genieten als de avond voor onze gasten heerlijk verloopt.

Ben jij een flexibele, communicatief vaardige teamplayer die van hard werken op de werkvloer houdt en ondertussen ook je collega’s (in een gezellig jong team) met een glimlach kunt aansturen? Dan maken wij graag kennis met jou.

Je kunt je CV mailen naar info@zwakenberg-raalte.nl of ons bereiken via de telefoon: 0572-355500.

januari 2022

HÉ TOPKOK!

Kom jij ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die vanaf 1 maart 2022 beschikbaar is (zowel parttime als fulltime mogelijkheden).

Klik en bekijk hier de volledige vacature
en zie wat wij jou te bieden hebben.

Nieuwsgierig geworden?
Stuur dan snel je motivatie en CV via de mail of neem direct telefonisch contact met ons op en kom eens kennismaken!

Ga naar de bovenkant