FAQ items aan het laden...
Actueel2018-07-24T10:37:35+02:00

Actueel

Blijf op de hoogte

juli 2020

Wij ‘draaien door’ deze zomer!

Wij blijven deze zomer ook geopend tijdens de bouwvak (week 30, 31 en 32) van donderdag t/m maandag! Om het feest compleet te maken ‘draaien’ wij compleet door met te gekke acties:

1. Geniet van ons zomers ‘gekükkel’.
Piepkuiken met friet en rauwkost €12,50.

2. Diner aan huis
Vanaf 2 personen serveren wij in de zomerperiode uw diner aan huis.
Vanaf 6 personen bezorgen wij gratis in de gemeente Raalte.

Klik op de volgende link: Diner aan huis

3. Tuinfeestje? Wij zorgen voor uw catering.
Wel een feestje, maar nog niet op locatie? Ook voor uw zomerse (tuin)feest(je) thuis zijn wij uw cateraar. Wij zorgen voor de complete verzorging. Denk hierbij aan kopjes, borden, bestek, dranken en buffetten. In overleg is (gratis) materiaalgebruik (praattafels, krukken, etc.) ook mogelijk.

Enthousiast geworden? Bel voor meer informatie of een afspraak.

Reserveer op uw moment!

Wij werken vanaf heden niet meer met shifts. U kunt gewoon weer op elk gewenst moment reserveren (woe t/m ma). Let wel op: als u online reserveert dient u een bevestiging van uw reservering te krijgen via de mail. Deze mail kan ook in uw spam belanden, dus wilt u deze ook goed controleren om zo ongemak te voorkomen? Zo kunnen wij de regels van het RIVM goed nastreven.

mei 2020

Hoera! Weer open vanaf 1 juni.

Eindelijk mogen wij weer open! Vanaf 1 juni openen wij de deuren weer om uw smaakpapillen weer te mogen verwennen en u te laten genieten van een heerlijk avondje buiten de deur. Wij mogen maximaal 30 personen tegelijk ontvangen. Daarom is reserveren noodzakelijk (via mail, website of telefonisch). De reservering is pas definitief als wij telefonisch contact met u opgenomen hebben.

Wij verheugen ons er op om jullie weer te mogen verwelkomen. Hopelijk tot snel!

Team Zwakenberg

Meer Berichten Laden
Go to Top