FAQ items aan het laden...
Actueel2018-07-24T10:37:35+02:00

Actueel

Blijf op de hoogte

mei 2020

Let op: wij werken in shifts!

I.v.m. de richtlijnen van het RIVM zullen wij op VRIJDAG – ZATERDAG – ZONDAG met shifts werken. U bent van harte welkom om te komen eten van 12.00 uur tot 18.30 uur of van 19.00 uur tot einde avond. Reserveren is wel noodzakelijk, waarna we telefonisch contact met u opnemen.

Op MAANDAG – WOENSDAG – DONDERDAG zijn wij vanaf 16.00 uur geopend en kunt u, in overleg, op elk gewenst moment van de dag reserveren.

Hopelijk tot snel!

Team Zwakenberg

Hoera! Weer open vanaf 1 juni.

Eindelijk mogen wij weer open! Vanaf 1 juni openen wij de deuren weer om uw smaakpapillen weer te mogen verwennen en u te laten genieten van een heerlijk avondje buiten de deur. Wij mogen maximaal 30 personen tegelijk ontvangen. Daarom is reserveren noodzakelijk (via mail, website of telefonisch). De reservering is pas definitief als wij telefonisch contact met u opgenomen hebben.

Wij verheugen ons er op om jullie weer te mogen verwelkomen. Hopelijk tot snel!

Team Zwakenberg

maart 2020

Per direct gesloten i.v.m. coronavirus

Beste gasten van Bar & Brasserie Zalen Zwakenberg,

Wij waarderen het dat jullie de afgelopen dagen nog bij ons kwamen dineren, maar wij realiseren ons ook dat een plek als de onze op dit moment niet bijdraagt aan het beleid wat we met z’n allen zullen moeten voeren om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Misschien zijn wij te voorbarig, maar wij zijn van mening dat de gezondheid van onze medewerkers en jullie, onze gasten, op dit moment veel belangrijker is.

Daarom hebben we besloten dat we per direct tot nader te bepalen tijd onze deuren sluiten.

Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt als ondernemer, maar op dit moment lijkt dit ons het verstandigste besluit.

Wij hopen jullie zo spoedig mogelijk weer te mogen ontvangen.

TEAM ZWAKENBERG

Meer Berichten Laden